Помогнете! Познавате ли тази татуировка

Помогнете! Познавате ли тази татуировка | StandartNews.com

МВР помоли за съдействие в случая с трупа на младо момиче, което изплува на плажа в Бургас. Който я познае по татуировката от снимката, нека се обади веднага.

Полицията все още издирва самоличността на момичето, което бе открито мъртво в Бургас. Жената е на видима възраст около 20 - 25 год., висока 169-170 см., със слабо телосложение, гъста кестенява боядисана коса, с дължина до раменете. На дясната ръка, по дължината от лакътя към китката от външна страна има татуировка с надпис Carpe Diem.

Гражданите, които имат информация за издирвано момиче с такова описание, да се обадят на тел. 112 или да подадат сигнал в най-близкото полицейско управление.

Трагедията, за която Флагман.Бг пръв съобщи, е станала около 09.30 часа тази сутрин. В Морската градина, на брега на морето в района под Пантеона, случаен гражданин, разхождащ кучето си, открива трупа на младата жена.

Тялото й е откарано в Катедра „Съдебна медицина" за установяване на причината за настъпването на смъртта. По първоначални данни, видими следи от насилие по тялото на жената не са открити. Работата по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай