Похотлив италианец закла българка

Похотлив италианец закла българка | StandartNews.com

Похотлив италиански дядо закла 20 години по-младата си българска гледачка, след като тя му отказала секс. За кървавата трагедия съобщи днес италианският вестник "Република". Според изданието 78-годишният Анджело Броньо от град Акри в провинция Козенца си поискал интимни ласки от българката. Жената обаче го отрязала. Тогава италианецът изпаднал в ярост, че българската му отказва секс. Анджело се опитал да изнасили гледачката. Оправната българка обаче оказала съпротива. Тогава дядото я наръгал няколко пъти с кухненски нож.

След като жената издъхнала, мъжът осъзнал какво е направил и се опитал да прикрие престъплението. Той дори се самонаранил с ножа по крака, като си причинил няколко рани. След това се обадил на италианската полиция и обявил, че неизвестни са нападнали апартамента му.

Разследването на полицията обаче разкрило, че Анджело Броньо е инсценирал нападението и той е убиецът на 58-годишната българка с инициали Т.Н., която се грижела за него. Италианецът е задържан и лежи в ареста на Козенца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай