Борят се за живота на простреляната заедно с Алексей Петров

По информация на телевизиите тя е била простреляна в гърдите

Борят се за живота на простреляната заедно с Алексей Петров | StandartNews.com

Лекарите в "Пирогов" се борят за живота на жената, застреляна днес заедно с Алексей Петров. Именно тя е подала сигнала на тел 112 и е дала първото описание на убиеца. Дамата е в метикаментозна кома, предстои и операция.

ВИЖ ОЩЕ: Кой е Алексей Петров, когото Богородица не спаси от третия куршум

По информация на бТВ тя е била простреляна в гърдите. Транспортирана е в болница "Пирогов" в тежко състояние. Там тя е съпроводена от тежко въоръжени полицаи.

ВИЖ ОЩЕ: Убиха Алексей Петров!

"48-годишната жена ще бъде въведена в операционната, където ще се извършат ревизионни дейности на нараняването й", съобщиха по-късно официално от "Пирогов".

Подробности за състоянието й предостави и директорът на спешната болница.

ВИЖ ОЩЕ: Първи данни за килъра! Кой застреля Алексей Петров?

Жената е простреляна в ръката, като куршумът е преминал през нея и е влязъл в гръдния кош, каза д-р Валентин Димитров. "Информацията, която мога да дам, е оскъдна. В началото е била контактна, след това е въведена в медикаментозна кома, интубирана", добави болничният шеф пред медиите.

ВИЖ ОЩЕ: Ето какво е правил Алексей Петров в последната си минута

Той уточни, че предстоят две операции на оцелялата при покушението, към този момент ранената е вече качена в операционната зала. Първо ще бъде извършена операция на ръката на жената, а след това ще бъде вкарана в травматология, обясни директорът на "Пирогов".

"Все още се води неизвестна, не е установена самоличността и по тази причина не са уведомени близките", обясни д-р Димитров. По думите му, ранената е на видима възраст около 47-48 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай