Вторник,

Пълен кошмар за Емили! Какво я правят в затвора

От: Редактор -
6388
Пълен кошмар за Емили! Какво я правят в затвора
A
A
A

Пълен кошмар в затвора за Емили Тротинетката.

Тя от снощи е зад решетките, където изживява най-големия си кошмар. Съществото, което не се знае мъж ли е, жена ли е, в момента е подложено на какви не гаври от останалите престъпници.

Според сигурни източници Емили търпяла не само подигравки и словесни атаки, но и физически, дори и сексуални малтретирания. Тя била мразена от повечето жени там и те използвали възможността да се разправят с нея.

Това е истински ад за Тротинетката, защото тя неведнъж е признавала, че е асексуална. Преди време призна, че прави секс с приятеля си Тихомир, известен и като Мелиса, само заради него, а тя не изпитвала никакво удоволствие от сексуалния акт.

Емили отдавна прави всичко възможно, за да стане известна. Многократно наруши законите по пътищата и едва не изби няколко човека, включително и себе си.

Жената-мъж, придружена от утайки като Чеченеца и Тошо Куката, заснеха видео, в което измъчват тийнейджър със специални потребности. Те го третират като куче, държат го на каишка и го командват, а клетото момче изпълнява, защото са го заплашили с побой.

И тримата агресори сега са зад решетките и се очаква да им се повдигне обвинение. Може да се стигне даже до ефективни присъди, пише Клюки.бг.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com