Събота,

Пакистанци тормозели починалия българин в Брюксел

От: Редактори, кадър Нова ТВ -
342
Пакистанци тормозели починалия българин в Брюксел
A
A
A

Мистериозно починалият в Брюксел българин се е оплакал от „страхотен проблем с някакви пакистанци”, разказаха близките му в Русе пред Нова телевизия. 

„Последното което каза е, че има страхотен проблем и не знае дали ще се оправи, дали ще може да се прибере”, разказа майката Елка Йорданова.

Семейството му не вярва на официалната версия, че Искрен се е самоубил. 36-годишният мъж живеел в Германия, но отишъл на гости на негова позната в Брюксел.

„Приятелка го е извикала в Брюксел. Успяхме да влезем в профила му в месинджър, откъдето знаем, че тя го е извикала. Казала му е, че е без пари, че е на улицата, че временно е при братовчедка, но трябва да се махне. Той и предлага тя да отиде в Германия, но тя му казва, че няма пари за билет и той трябва да я вземе”, разказва майката.

В последния разговор с майка си той казал само, че има проблеми с някакви пакистанци.

„Беше много притеснен”, разказва Елка Йорданова. Оттогава семейството губи връзка с него. След няколко дни научават трагичната вест, че Искрен е мъртъв.

„Първо каза, че не го е викала. След това каза, че са се скарали и са се разделили. След това каза, че не са се карали. Каза, че го е оставила на гарата, за да си чака автобуса. Не дава никаква информация, само повтаря, че не знае”, разказва Елка Йорданова.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички