Нов скандал! Живко Коцев с часовник подарък за 50 бона

Сам е поискал да дава обяснения

Нов скандал! Живко Коцев с часовник подарък за 50 бона | StandartNews.com

Главният секретар на МВР Живко Коцев е уличен в престъпна дейност по разследването за контрабанда, което тече в момента.

Според източници на "Гласове", Коцев е получил като подарък луксозен часовник "Hublot" на стойност 50 000 лева от Стефан Димитров, един от арестуваните за контрабанда при акцията на службите вчера.

Това е доказано със снимки, а дейността на Коцев е документирана и с други СРС-та. Според нашите източници той сам е поискал да даде на няколко пъти обяснения и доброволно си е предал телефона на следствените органи, за да избегне арест и да получи статут на защитен свидетел. Важна подробност е, че Живко Коцев се е явил с адвокат по време на разпитите и всичките си показания ги е направил пред него.

Днес премиерът в оставка Николай Денков застана твърдо зад главния секретар Живко Коцев, който оттегли оставката си, която подаде вчера,. По-късно твърда подкрепа за него заяви и Кирил Петков по бТВ. 

Живко Коцев днес се самоосвети като разследван, защото призна, че срещу него се водят процесуално-следствени действия, а Денков го доосвети като каза, че поради тази причина не може да се даде повече информация по същество. Това означава, че Коцев е обект на разследване, защото процесуално-следствените действия се водят само срещу заподозрени в престъпна дейност. 

Днес Николай Денков го защити и каза, че няма да го освободи като главен секретар, както и че е помолил президента да не подписва указ за освобождаването му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
ambermen
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи
123
преди 3 седмици

Помийна яма, всички са там в лай.ната, а оная очилатата костенурка- академик, търчи да защитава, явно единственото спасение от тая гнеч, сган е червената точка, другото е само ала, бала.....

Откажи