Немец намерен с разбит череп в Златните

Немец намерен с разбит череп в Златните | StandartNews.com

Около убийството на немски турист в Златните пясъци започваха да излизат подробности, разкри "Петел". Приятелката му е първият човек, който се е натъкнал на кървавата гледка. Жената пристигнала на Златните, за да бъдат заедно с 48-годишния чужденец.

Когато обаче отишла вчера в хотелската му стая на Златните, тя се натъкнала на безжизненото тяло на своя приятел. Сигнал до полицията е бил подаден от служители на хотела в около 17,45 часа, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

От стаята на 48-годишният чужденец не липсват нито парите му, нито документите, нито вещите му. От тези факти разследващите правят извод, че убийството не е извършено с цел грабеж, съобщават от пресцентъра на Окръжна прокуратура. От държавното обвинение са образували досъдебно производство по член 115 от Наказателния кодекс – за убийство, което се води под наблюдението на Окръжна прокуратура.

По данни на разследващите предметът, с който жертвата е била убита, е твърд предмет с остри ръбове. В момента разследващите работят по случая. На този етап обаче все още няма заподозрян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай