Наркодилър прегази полицай

Наркодилър прегази полицай | StandartNews.com

Хасково. Полицай пострада при акция за залавянето на наркотици в  Димитровград. Служителят на реда бил прегазен от 19-годишен младеж при опита му да избяга с БМВ-то си от органите на реда.

Главен полицай Писаров участвал в късния следобед на вторника в съвместната операция  на криминалисти от областната дирекция в Хасково и колегите им от Димитровград. Те действали по сигнал, че в квартира на улица „Химик” в бригадирското градче се търгува марихуана.

Младежът, който е познаиник на полицията катонаркопласьор, не се  подчинил на разпорежданията им за проверка и рязко маневрирал назад с бавареца си. При потеглянето повлякъл и съборил на земята с автомобила главен полицай Писаров. Вместо да спре, шофьорът продължил движението си на заден ход и блъснал 3 паркирани на улицата автомобили. За да го спрат, полицаите счупили предния ляв прозорец, а през това време димитровградчанинът направил опит да изхвърли черен полиетиленов плик със 100 грама марихуана. След задържането му в него са открити още 5 грама от същото наркотично вещество.

Пострадалият полицай е прегледан от медицински екип. Лекарите имат съмнения за скъсано сухожилие на дясна ръка. Освободен е  за домашно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай