Нападнаха инкасо в мол

Нападнаха инкасо в мол | StandartNews.com

Нападение на инкасо автомобил стана тази сутрин в мола на столичния булевард „Цариградско шосе". По информация на Нова телевизия четирима въоръжени са нападнали колата в подземния паркинг на ниво -1 (минус едно).

Задигнатата от бандитите сума от инкасо автомобила в столичен мол вероятно е около 400 000 лева, съобщи БНР, като се позова на свои източници.

Днес, към 10.41 часа, е получен сигнал от тел. 112 за въоръжен грабеж, извършен на едно от нивата на паркинга на столичен търговски център на бул. „Цариградско шосе". По първоначални данни, четирима неизвестни, са стреляли по инкасов автомобил и след като са взели неустановено до момента количество пари, са се оттеглили с кола в неизвестна посока. Няма пострадали хора. Районът е отцепен от силите на реда, съобщават от пресцентъра на МВР.

Разпоредени са заградителни и издирвателни действия на територията на столицата с цел установяване на извършителите.

Според непотвърдени данни са се чули и изстрели.

Престъплението се е разразило посред бял ден пред очите на десетки свидетели. Въоръжените мъже насочили пистолети към бронираната кола и един от тях изкрещял: "Веднага давай парите"!, информира и ПИК.

Столичната полиция е вдигната на крак. В ход е мащабна заградително-издирвателна операция на бял автомобил, с който са избягали бандитите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай