Мистерия! Издирват млад мъж изчезнал безследно в Пловдив

24-годишният мъж от пловдивското село Трилистник е в неизвестност вече трети ден

Мистерия! Издирват млад мъж изчезнал безследно в Пловдив | StandartNews.com

Органите на МВР издирват 24-годишен мъж от пловдивското село Трилистник, който е в неизвестност вече трети ден. Обявен е за общодържавно издирване.

Станислав Станчев живее на квартира в Пловдив в район „Южен“ от няколко месеца със свои приятели. Именно те го обявяван за издирване. Видян е последно в петък сутринта, докато говорел със свой приятел, предаде бТВ.

Кметът на Трилистник потвърди издирването на Станислав. Младежът е изгубил майка си преди години, отгледан е от баба си и дядо си. Дядо му обаче е починал, а баба му работи в чужбина.

Единственият близък на Станислав е неговият баща. Според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат отношения. Приятелите му са го търсили на различни места, включително на такива, които обичайно не посещава. До този момент от него няма никаква следа.

През последните месеци Станислав е работил в стъкларския завод в Пловдив, но е напуснал и си е търсел нова работа.

„В събота в 6:45 часа беше последната ми връзка с него. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва - без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките“, сподели Теодор, който живее на квартира със Станислав.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай