Мъж е убил съпругата си и се е самоубил в Русе

Мъж е убил съпругата си и се е самоубил в Русе | StandartNews.com

Русе. Възрастен мъж от гръцки произход е убил съпругата си, след което се е самоубил. Това съобщава "Русе нюз“ по повод намерените две тела в апартамент в града, за които писахме вчера.

Трагедията е станала в бл. „Силистра”, намиращ се на ул. „Петрохан“ в русенския кв. „Родина“.

Сигнал за станалото е подаден около 17 ч. вчера. Позната на семейството позвънила на вратата, за да им честити настъпването на годината, но никой не й отворил. Жената решила да се обади по телефона, но отново не получила отговор, затова решила да се обади на спешния тел. 112.

Екипи на МВР пристигнали на мястото и намерили в апартамента на 6-ия етаж два трупа – на 78-годишна русенка и на 92-годишния й съпруг. „Отидох да проверя с ключа и просто разбрах, че са вътре и никой не ми отваря. После към 17:00 часа дойдоха пожарната, разбиха вратата и вече процедурата продължи", обясни съседката Иванова пред бТВ.

Жената е намушкана четири пъти с нож в гърба. Тя е била женена от 14 години и често се оплаквала от това, че мъжът й я ревнува.

„Те живееха повечето време в Гърция, тъй че не им знам какви са им точно отношенията", коментира съсед.

"По тялото на 78-годишната собственичка са открити множество прободни рани, а по тялото на 93-годишния чужденец не са установени наранявания. Иззети са биологични следи, телата са изпратени в Съдебна медицина за аутопсия", съобщиха от МВР и уточниха, че работата на полицията по случая продължава.

По първоначални данни се касае за убийство с последвало самоубийство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай