Хванаха бивше гадже на Мегз с 28 кг дрога

Автомобилът, управляван от бизнесмена, е засечен на 1 септември

Хванаха бивше гадже на Мегз с 28 кг дрога | StandartNews.com

Транспортният бос Румен Рончев - бивш приятел на модната принцеса Мегз - е арестуван с 28 килограма наркотици. Униформените са го спипали на границата с Турция, съобщи TrafficNews.bg.

Автомобилът, управляван от бизнесмена, е засечен на 1 септември.

Това не е първият случай, в който бившият на дизайнерката попада в криминалните хроники. Миналата година двамата се замесиха в скандал. В края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350".

По време на разследването криминалистите се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало, че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът на Мегз - Петър Лесов, така и Мегз и новото й гадже – Румен Рончев.

Тримата бяха арестувани дни след Нова година. Рончев прекара месеци наред в ареста, а Каканашева и братовчед й бяха освободени срещу 10 хиляди лева.

Магистратите сложиха край на сагата с откраднатото возило след сделка с прокуратурата. Три години условно с 5 години изпитателен срок получи Румен Рончев. Освен за обсебване на автомобила, бизнесменът бе осъден и за това, че е отнел чужди недвижими вещи. Модната икона Каканашева пък бе осъдена на 2 години лишаване на свобода с 4 години изпитателен срок. Тя бе обвинена, че умишлено е склонила любимия си, както и братовчед си, да присвоят автомобила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай