Камера разкри последния час на Андреа

Хората в Галиче искат фамилията на 17-годишния убиец да напусне веднага селото

Камера разкри последния час на Андреа | StandartNews.com

Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на убитото 18-годишно момиче от Галиче Андреа Руменова, получи Нова тв.

Часът е 21,36. Тя се прибира, след което се случва фаталното.

17-годишен младеж от селото е направил пълни самопризнания при разпита, продължил часове. Той вече е бил регистриран за тежък побой над възрастен мъж, а хората от Галиче искат цялото семейство да бъде изселено.

„И аз имам деца и си оставям децата, ходя по чужбини. Как може”, пита се съседът Гълъбин Савков.

Така хората в Галиче обясняват страховете си след трагедията с 18-годишната Андреа.

Братовчед открил мъртвото момиче. Липсвали ключовете от къщата и портфейла на Андрея, в който имало 300 лева.

„Трябваше да си платим водата в къщата обаче не можехме и така. Червеното портмоне беше в нея. През цялото време. Тя без него не ходеше никъде”, каза братовчедът Асен Руменов.

Криминалистите цяла нощ търсили портфейла, ножа, с който е било убито момичето, и ключовете от къщата. Обиколили и огледали първо пустите къщи наоколо.

Задържаният по това време 17-годишен младеж пък признал с пълни подробности как влязъл в къщата през прозорец на приземния етаж, как пребил Андреа, как я умъртвил, къде скрил ножа.

Съселяни, приятели и съученици веднага поискаха законът да бъде максимално строг и с него, и с евентуални съучастници, ако има такива. Той веднъж се отървал леко от закона след побой, който нанесъл на възрастен мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай