Как съдебната охрана насади Емили Тротинетката в ареста

По лична карта 21-г. блондинка е Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова

Как съдебната охрана насади Емили Тротинетката в ареста | StandartNews.com

В отделно помещение на ареста в Пловдив е настанена станалата популярна под името Емили Тротинетката, пише "24 часа", като се позовава на информация от правосъдното министерство.

Някои предположиха, че "е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата". Оказва се обаче, че пловдивските служители на съдебната охрана и местата за лишаване от свобода са взели най-разумното решение - да я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя покрай участието си във "Фермата". Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана блондинката Мелиса и започна процедури по смяна на пола, включително с хормонални медикаменти. Отслабна много и мускулите му на фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, се стопиха. През миналата година обаче Мелиса отново стана Тихомир. Причината беше, че искаше да сключи брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не разрешава еднополови бракове. Дали обаче е възможен този брак не е много ясно, защото по лична карта пък Емили се води мъж.

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обстойно в ютюб канала си и много хора се радват на хармоничните им отношения. Самите Тихомир и Елизабет казват, че са моногамни, а в триадата само Емили има любов и извън връзката.

Кадър от гаврата, заради която т.нар. "инфлуенсъри" се озоваха в ареста

Щастието им обаче помръкна преди няколко дни, когато 21-годишната Емили, добила популярност и с прякора си Тротинетката, заради скоростта, с която хвърчи по улици и магистрали, от няколко дни е в пловдивския арест. Тя беше задържана заедно с други двама т.нар. инфлуенсъри - Чеченеца и Тошо Куката. Тримата се гавриха с младеж със специални  образователни потребности. Клипът, на който се вижда как те водят момчето като куче и му хвърлят чаша, за да им я донесе, възмути стотици хора, а прокуратурата повдигна обвинение на тримата за хулиганство.

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай