Извънредно от МВР за убийството на Пейо

Говори главният секретар гл. комисар Живко Коцев

Извънредно от МВР за убийството на Пейо | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на 44-годишния Пейо Пеев в столичния квартал "Драгалевци" се разширява. Това обяви главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев. 

"Считаме, че има и други замесени лица и при първия удобен момент, когато има достатъчно събрани доказателства, ще ги афишираме и ще ги представим", допълни Коцев, предаде БТА. Той подчерта, че към момента само двама са привлечените към наказателна отговорност – съпругата на убития и нейната майка.

ВИЖ ОЩЕ: Пейо – жертва на ненаситна амбиция на жената и тъщата

Главният секретар на МВР допълни, че е образувано досъдебно производство за лично укривателство под надзора на Районна прокуратура - София. Той каза още, че мярката на съпругата на убития, която е под домашен арест, ще бъде протестирана от наблюдаващия прокурор. 

Припомняме, че в неделя беше намерен обгорен автомобил, в който беше открито тяло на мъж. За престъплението са обвинени съпругата на убития и нейната майка. Обвинението срещу тях е за това, че умишлено са убили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай