Искат доживотна присъда за полицая убиец

Искат доживотна присъда за полицая убиец | StandartNews.com

София. Доживотна присъда за ловешкия полицай, който уби 25-годишната си приятелка Ивелина Славчева, поискаха почернените й родители.

Иво Маринов застреля момичето с пет куршума. "Иво е бил в дискотеката заедно с Ива и приятелката й Христина, разказа майката Рени Славчева за нощта на убийството по Нова ТВ. Двете момичета са искали да си тръгнат преди полицая, но той ги е изпреварил. "Убийството е извършено, когато Христина е сваляла седалката до шофьора, за да се качат другите", поясни почернената майка. Иво излязъл от храстите и Христина като го видяла, си обърнала главата на другата страна. Полицаят приближил и казал: "О, Ивке, какво става?", не изчакал отговор и започнал да гърми.

Според родителите на момичето ситуацията е била подценена от ловешката полиция. Маринов е тормозел не един и двама в Ловеч, каза баща й. Той е изумен как колегите му не са взели никакви мерки. Вчера вътрешният министър Цветан цветанов каза, че в ловешката полиция ще бъде направена проверка дали наистина са подценили ситуацията с оплакванията срещу Маринов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай