Голяма трагедия! Мистериозно самоубийство във Враца

Намерен е труп на мъж в офиса на ДПС

Голяма трагедия! Мистериозно самоубийство във Враца | StandartNews.com

Мъж се самоуби в офиса на Борислав Банчев във Враца, съобщава BulNews. Трагичният случай е от вчера. В 9.50 часа на тел.112 бил подаден сигнал за самоубийство в сградата на проектантска на площад „Христо Ботев“.

 Неочаквано! Къде видяха Краси Анев след опита за самоубийство

Обадилият се заявил, че в административен офис на ДПС на 4-ия етаж е намерен трупът на мъж. Подателят на сигнала пояснил, че човекът е намерен с прострелна рана в слепоочието.

След съобщението на мястото пристигнали екипи от криминалисти и спешни медици. При огледите е установено, че трупът е на 62-годишен мъж от София.

По непотвърдена информация самоубилият се е Веско П. Мъжът е бивш адвокат, който доскоро живеел в столицата, откъдето е и родом. Твърди се, че той е имал финансови проблеми, които са главната причина да сложи край на живота си.

Според запознати, Веско дължал пари на много хора, а отскоро останал и без имущество заради борчовете си. Това наложило ексадвокатът да се обърне към дългогодишния си приятел от Враца Борислав Банчев.

Веско П. помолил местния председател на ДПС и дългогодишен общински съветник да му подаде ръка в този труден за него момент. Банчев веднага откликнал на молбата, като му дал ключ от офиса на ДПС, с уговорката Веско да живее там, докато си стъпи на краката.

Изглежда обаче проблемите на бившия адвокат вместо да се разрешават придобивали по-големи мащаби, заради което той решил да сложи край на живота си и вчера се гръмнал в главата.

Пристигналите на мястото криминалисти са намерили газов пистолет до трупа на Веско, който се оказал негова собственост.
Работата по случая продължава и вече има образувано досъдебно производство по чл. 127, ал.1 от НК.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи