Гардовете на Галеви взеха властта в затвора

Тоци стана кмет в общежитието в Самораново, Стъклето избран за МВР шеф

Гардовете на Галеви взеха властта в затвора | StandartNews.com
Дупница. Гардовете на братя Галеви взеха пълната власт в затвора. След като изгубиха надежда за помощ от избягалите в странство свои господари, опандизената част от дупнишката банда за рекет взе да прави политическа кариера зад решетките. Тоци се издигна до кмет в общежитието в Самораново, а аверът му Стъклето стана нещо като вътрешен за зандана МВР шеф.

Апостол Чакалов-Тоци, който бе личен гард на Пламен Галев еу избран за градоначалник от съкилийниците си тази седмица. С извънредно гласуване те са свалили от поста досегашния „кмет“ адвокатът Валери Ненов, който излежава присъда за измама. Превратът е направен единодушно с гласовете на всичките 70 лишени от свобода. Те си избрали за отговорник по вътрешния ред и дисциплината другият гард на братята Владимир Ангелов – Стъклето. Така Тоци се издигна от портиер в затвора, а Стъклето – от баняджия, какъвто беше досега. Третият от окошарените галеви бандити – Георги Блатски се домърда само до отговорник по физкултурата в общежитието.

Стъклето и Тоци излежават 4-годишна присъда за участие в организирана престъпна група. Блатски ще търка наровете на облекчен режим с тях в Самораново три години и половина.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай