Дрогиран шофьор прегазил момичето от Гърмен

Момичето е на 17 години от квартал "Кремиковци" в Гърмен, казват от прокуратурата

Дрогиран шофьор прегазил момичето от Гърмен | StandartNews.com

Момичето, което снощи бе прегазено на пътя между гоцеделчевските села Хвостяне и Дъбница е на 17 години от квартал "Кремиковци" в Гърмен, предаде БНТ.

Тя е пътувала с други двама души в кола, съобщи брифинг прокурорът Георги Мадолев (на снимката) от Окръжната прокуратура в Благоевград.

Не е ясно по какви причини е слязла и е останала сама на пътя. Прегазена е от друг автомобил, в който пътували четирима младежи.

Те са избягали след като са я прегазили, задържани няколко часа по-късно.

Шофьорът е употребил наркотични вещества. Задържани са и другите двама, с които е пътувало момичето.

„В момента е извършена аутопсия, като се очакват нейните резултати, което допълнително ще даде някаква яснота по отношение на механизма, при който е причинена смъртта. Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея. Сега се установяват причините, заради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно, в какво положение е било тялото й, когато е била прегазена“, обясни прокурор Мадолев.

Отговори на тези въпроси ще бъдат получени след съответните действия по разследването, разпитите на свидетелите, огледите на автомобилите и на самото местопроизшествие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай