Депутат менте побърка хората! Какво каза за Кирил Петков

Десетки измамени наивници

Депутат менте побърка хората! Какво каза за Кирил Петков | StandartNews.com

Пловдивчанин, представял се за депутат и измамил десетки хора,  е бил арестуван при акция на полицията. Сергей Димитров е задържан след редица сигнали за измамни схеми от потърпевши. Ролята, в която той влизал, била на депутат на водещи политически сили, който има много връзки на високо ниво, включително с премиера в оставка Кирил Петков

От прокуратурата съобщиха за "Марица", че мярката на задържане на Димитров е удължена на 72 часа. Данните сочат, че мнимият депутат прилагал разнородни схеми, за да се облагодетелства. Предлагал най-различни услуги, като парадирал с връзки с политически лидери.  Образът му бил изключително достоверен, особено когато обещавал да прави пътища, да премахва гаражи, да урежда парцели срещу солидно заплащане.

Работата по случая е още в начална фаза. Тепърва се установяват всички схеми, които Димитров е прилагал на опарените. По последните му схеми са установени четирима потърпевши. Те вече са разпитани. Срещу него обаче има и друго дело, където също има мнохо пострадали. Вероятно измамните схеми ще бъдат прецизирани и обединени в едно общо дело срещу мнимия депутат. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай