Чужденци разбиват апартаменти по морето, закопчаха четирима

Един от мъжете е известен на униформените

Чужденци разбиват апартаменти по морето, закопчаха четирима | StandartNews.com

Гражданин на Русия и трима грузинци са арестувани, след като разбили вратите на девет частни имота в апарткомплекс край Поморие, съобщава Нова телевизия.

На 13 октомври, малко след 22:30 часа, в полицията е получено съобщение от 52-годишен софиянец, собственик на жилище в комплекса, за това, че в апартамента му проникнали четирима мъже.

Когато служителите на реда пристигнали на място, видели две коли да напускат местопрестъплението. Спрели ги и ги тествали за употреба на алкохол и наркотици. Пробата на един от шофьорите отчела наличие на кокаин и марихуана в кръвта.

Полицаите установили девет разбити входни врати в сградата. За кражба била подготвена различна техника от тях – телевизори, кафе-машини, тостери и други.

Потърпевшият предал на полицията записи от видеокамера, монтирана в жилището му. Извършителите на обирите са прибрани и са с постоянна мярка "задържане под стража". Те са трима грузински граждани на възраст от 18 до 37 години и 38-годишен руснак. Един от мъжете е известен на униформените – преди време е регистриран за кражба от магазин за техника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай