Братът на Рачков пак в ареста за дрога

Вече е имал такива обвинения

Братът на Рачков пак в ареста за дрога | StandartNews.com

Районната прокуратура в Бургас е внесла в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 41-годишния брат на актьора Димитър Рачков - Петър.

Мъжът е обвинен в държане на метамфетамин и оказване на съпротива на полицейски служители. Това са поредните арест и обвинение за Петър Рачков, който е с дълго криминално досие.

От прокуратурата уточняват, че мъжът на два пъти е оказал съпротива на полицейски служители, пречейки им да изпълняват служебните си задължения. Освен това при ареста той е изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи метамфетамин.

Използвал заблуждаващи маневри и навлязъл в лентата за насрещно движение, с което създал предпоставка за настъпване на пътно-транспортно произшествие.

При втория случай, 41-годишният бургазлия блъснал застигналия го полицейски автомобил, движейки се на заден ход, след което оказал съпротива при арест – буйствал и бутал полицейските служители с ръце.

Положението на Петър Рачков се утежнява и от факта, че той е осъществил престъпленията в изпитателния срок на присъда, постановена му за разпространение на наркотични вещества.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай