Божков проговори от Дубай

Акциите на "Левски" не ми трябват, каза милиардерът

Божков проговори от Дубай | StandartNews.com

Акциите на „Левски” вече не ми трябват. Бих ги продал на сериозен инвеститор или бих ги подарил на феновете. Това заяви в телефонно интервю от Дубай укриващият се от правосъдието у нас милиардер Васил Божков. Срещу него има повдигнати 11 обвинения. Прокуратурата е подала документи за екстрадицията му у нас.

В Дубай съм, добре съм, каза Божков. Той съобщи, че е в Дубай от края на януари. Живее в апартамент под наем заедно с Георги Попов. На Гергьовден двамата празнували имения ден на Попов с голяма компания техни приятели, които не са българи.

Бях не в ареста, а в затвора 2-3 седмици, не знам колко точно, каза още Божков. Нямал средства, нямал телефон, нямал затворнически номер, не съществувах, изплака обвиненият милиардер. Той съобщи, че няма лични имоти в Дувай. В момента нямал никакви ограничения, можел да ходи където си поиска,  нямал и охрана. Защо ми е, от кого да се охранявам, каза Божков.

Трябва да се върна в България, аз съм невинен, заяви още милиардерът. И отправи поредните си обвинения към България. В момента тя се управлявала от хунта.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай