Събота,

Близките на убитото момиче: Смърт за изверга!

От: Редактор, сн.Petel.bg -
496
Близките на убитото момиче: Смърт за изверга!
A
A
A

Във Велико Търново 15-годишно момиче беше открито мъртво в сряда вечерта. Полицията изяснява дали става въпрос за убийство. Тялото е открито в т.нар. Дом на алпиниста на отдалечено място в един от кварталите на града.

Близките на жертвата в село Ресен заплашват със саморазправа и искат незабавно разкриване на виновника, предаде Bulgaria ON AIR.

Сигналът за намерено мъртво момиче, вероятно паднало от скала, е подаден в сряда около 18:30 часа. 15-годишната ученичка от Гимназията по електроника Ипек от близкото село Ресен била забелязана последно сутринта.

Семейството ѝ е в шок от случилото се и твърдят, че 41-годишен мъж от селото е убил дъщеря им.

"Загубено е вече, няма я, няма справедливост в България за този, който отвлече детето ми", каза майката на починалото момиче.

"Няма справедливи закони в България, смърт за него! Това дете какво е изживяло, тя е само на 15 години, нищо не е видяла от живота...", каза лелята на ученичката - Мария Асенова.

Ивайло Савов, който е чичо на Ипек, допълни, че мъжът, когато те подозират, е наркоман.

Последно девойката била в Горна Оряховица заедно със своя приятелка. А до тялото бил открит накъсан международен паспорт.

"Работи се по всички версии - тоест нещастен случай, самоубийство, непредпазливо убийство или умишлено. Тялото е извадено вчера към 18:30 и се извършва повторен оглед с участие на алпинисти", заяви говорителят на Окръжната прокуратура Илиян Благоев.

 

 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com