Благоевград е блокиран! Грабежът е огромен

Има ли следа към бандитите

Благоевград е блокиран! Грабежът е огромен | StandartNews.com

Благоевград е под полицейска блокада, слвед огромния грабеж, извършен в града.

Инкасо автомобил е бил нападнат и ограбен в Благоевград, предаде кореспондент на bTV. Нападението е извършено срещу инкасо автомобил, който излизал от гараж на площад "Гоце Делчев" в града. Районът е отцепен от полицията.

Имало е и стрелба, като се съобщава за един прострелян. Това е около 52-годишен охранител, който рано тази сутрин е бил прострелян при опит да бъде извършен обир на инкасо автомобил, съобщи "Фокус" като се позова на свой свой източник. Мъжът е прострелян в дясното бедро, като е преминал в малкия таз.

Приет е в благоевградската болница, като предстои да му бъдат извършени изследвания. Най-вероятно ще бъде настанен в хирургичното отделение.

Нападателите са използвали автоматично оръжие и са откраднали около 200 000 лева, включително и в различна валута, златни монети и злато на същата стойност.. Част от улиците, които се намират около банката, където е станал инцидент са оградени и не се допуска преминаването, както на автомобили, така и на пешеходци.

По наша непотвърдена информация в момента се издирват записи от видеокамери в района, в опит да бъдат идентифицирани тримата души, които около 06.31 часа тази сутрин нападат двамата охранители.

Полицейското присъствие е засилено в целия Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
bekka
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи