Бияч снима филм на ужасите в пловдивско село

Бисер вече е с повдигнато обвинение и с взета мярка за неотклонение

Бияч снима филм на ужасите в пловдивско село | StandartNews.com

Истински филм на ужасите се разиграл в пловдивското село Ведраре, научи "Марица".  51-годишен мъж е пребил до смърт любовницата си, след което я снимал и се хвалил на близки. 

Зверството е извършено навръх Коледа, но за него става ясно едва сега, след като прокуратурата повдига обвинения на бияча.

51-годишният Бисер се запознал с любовницата си Анелия, на 48 години, през 2018 г. по време на престоя им в Чехия, където работили.  Две години по-късно те се прибрали в България. През лятото на 2020 г. двамата отишли да берат рози в района на Карлово. Установили се на квартира в село Ведраре

На 25 декември, Коледа,  двамата били в жилището. Бисер излязъл за известно време, а когато се върнал установил, че Анелия е употребила алкохол. Той се ядосал, започнал да й нанася юмруци и шамари в областта на главата и по цялото тяло. Въпреки, че и той злоупотребявал с алкохола, непрекъснато ѝ правил забележки, че посяга към чашката.

В един момент, след побоя, видял, че Анелия е изпаднала в безпомощно състояние, сложил я на леглото и я завил с одеяло. Направил снимка и клип на пострадалата и ги изпратил на свои близки.

Два дни по-късно, на 27 декември, биячът се обадил на тел. 112. Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи установили, че жената била в безсъзнание. Анелия е откарана в болница, но  въпреки проведеното лечение починала от нараняванията си две седмици по-късно - на 16 януари тази година.

Бисер вече е с повдигнато обвинение и с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той се намира в затвора. Предсто да бъде даден на съд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай