Белезници за палав шеф

Само хванах едната за ръката, брани се директорът на "Напоителни системи"-Пазарджик

Белезници за палав шеф     | StandartNews.com

Палав шеф се накисна в сексскандал. Директорът на дружество "Напоителни системи" в Пазарджик инж. Ангел Даскалов бе обвинен в опит за изнасилване и блудствени действия. Сексисторията се разбули след сигнал в полицията и до медиите. Похотливецът бе закопчан, а после пуснат срещу 5 бона гаранция. "Постановка, всичко е нагласено!", неохотно коментира часове след като гръмна скандалът замесеният инженер. 

Историята започнала преди десетина дни, когато в сектор "Криминална полиция" се получил сигнал от жена. Тя се оплакала от сексуално изнудване, извършено от управителя на "Напоителни системи". Веднага под надзора на прокуратурата криминалисти извършили проверка и дори се стигнало до арест на инж. Даскалов. Малко след това той бил освободен срещу гаранция от 5000 лева.

След първия сигнал на служителката още 3 жени дали показания, че шефът извършвал блудствени действия с тях. Една от чиновничките дори го обвинила в опит за изнасилване. Прокуратурата вече е приела материалите и показанията и на останалите жени. И е предложила инж. Даскалов за освобождаване от длъжност. "Поради естеството на обвинението няма как да разгласяваме какви са резултатите от разследването до момента", лаконичен бе говорителят на ОД МВР Пазарджик Мирослав Стоянов. От районната прокуратура също отказаха коментар.

Подчинените на палавия директор пък се разделиха в мненията си. Част от тях потвърдиха, че историите за инженера не са слухове. Други категорично отказаха коментар. А малка част от дамите в "Напоителни системи"-Пазарджик заявиха, че не са забелязали инж. Даскалов да има сексмераци към тях. Директорът пък категорично отхвърли всички твърдения на жалбоподателките. Според него всичко това е абсолютна лъжа, измислена от хора, които му имат зъб и са му ядосани. В дъното на скандала стоели освободена от работа жена и още една, нарочена за уволнение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай