Събота,

Арестуваха накродилър и клиентка

От: Пламен Вълков -
229
Арестуваха накродилър и клиентка
A
A
A

Арестуваха 44-годишен пласьор на наркотици и 30-годишна негова клиентка веднага след сделка за наркотични вещества. Операцията е проведена на територията на София от криминалисти на ГДНП под надзора на прокурор от Софийска градска прокуратура.

Извършени са претърсвания на автомобилите, ползвани от двамата. В колата на жената са намерени 2 000 хапчета MDMA (метамфетамин) с общо тегло 364 грама, а при процесуално-следствените действия на адреси, ползвани от мъжа, са намерени и иззети 2 г суха тревиста маса, реагираща на канабис, електронна везна и други вещи, имащи отношение към престъпната му дейност.

До момента на операцията 30-годишната е била с чисто криминално досие, а мъжът е известен на органите на реда с регистрации за грабеж, кражба и унищожаване на чуждо имущество.

Двамата са привлечени в качеството на обвиняеми за разпространение на наркотици. С решение на Софийския градски съд им е наложена постоянна мярка за неотклонение „домашен арест“. Работата по образуваното по случая досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от СГП.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com