Арестуваха 16 души с наркотици и боеприпаси

При проведената специализирана полицейска операция в Шуменско

Арестуваха 16 души с наркотици и боеприпаси | StandartNews.com

При проведената специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в Шуменско вчера, задържаха шестнайсет души за притежание и разпространение на наркотични вещества, и за незаконно притежаване на боеприпаси с различен калибър

Образувани са девет досъдебни и две бързи полицейски производства, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.

При съвместна проверка с ОДБХ от търговски обекти в община Смядово са иззети и 108 килограма месо с неизяснен произход, което е изпратено за унищожаване.

Проверени са общо 414 души, 69 от тях - криминалнопроявени. Извършени са проверки и на 294 моторни превозни средства. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 41 акта, наложени са 48 глоби с фиш. Констатирани са и 174 нарушения на скоростните режими с мобилна камера.

Заместник главният секретар на МВР Стоян Темелакиев и главният прокурор Иван Гешев са се запознали със създадената организация и предприетите действия от полицейските служители по време на специализираната операция, проведена под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен, допълват от пресцентъра на ОД на МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай