Антимафиоти заловиха педофил

Антимафиоти заловиха педофил | StandartNews.com

Ямбол. Антимафиоти от Ямбол заловиха педофил. На 26 септември служители на Сектор „БОП”-Ямбол задържаха М. М. - мъж на 38 години. Лицето е склонявало малолетни лица чрез интернет към развратни действия.

Първоначалният контакт е бил осъществяван чрез фалшиви профили в социалната мрeжа “Fасеbоок”. По-късно комуникацията се премествала в комуникатора „Skype”, казаха от полицията.

При извършените процесуално-следствени действия от дома на М. М. са иззети 1 бр. компютърна конфигурация, 5 бр. хард-дискови устройства и 25 бр. оптични дискове.

В хода па оперативната работа е изяснено, че М. М. е склонил малолетни лица, чрез интернет да наблюдават и извършват развратни действия /похотливо показване па полови органи и мастурбация/.

М.М. е привлечен като обвиняем към наказателна отговорност по чл. 155б от НК и разпитан пред съдия от ЯРС. Мъжът е направил пълни самопризнания.

Работата по случая продължава съвместно със служители на Детска педагогическа стая при ОДМВР-Ямбол.

На пострадалите деца ще бьде оказана психологическа помощ от социални работници и психолози при Център за обществена подкрепа “Усмивка”- Ямбол.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай