Агресията е тук! Седмина пребиха футболист

Юноша е на столичния Локомотив

Агресията е тук! Седмина пребиха футболист | StandartNews.com

 

Изключително неприятна случка се е разиграла след днешния мач от елитната юношеска група до 17 години между Локомотив (София) и Национал, играна на базата в квартал “Надежда”, алармираха от ръководство на “железничарите”, пише Sportal.bg.

След срещата една от надеждите - юношата на Локо от набор 2003 Петър Дандаджиев, е бил нападнат и бит от седем други момчета. Според негови думи става дума за състезатели на Национал. Дандаджиев е присъствал на мача на по-малките си съотборници като зрител, а след това при прибирането си към дома е бил нападнат на спирка на градския транспорт.

“Изключително ужасна случка. Срещата ни с Национал премина в изключително коректен тон. Стана хубав мач, а ние победихме с 4:3. Това бе първи мач за нашите юноши до 17 в елитната група от доста години насам и имаше много публика. Петър, който е една година по-голям, бе дошъл да гледа по-малките си съотборници. След това като си е тръгвал е бил нападнат от седем момчета, като е разпознал сред нападателите играчи на Национал, които днес бяха на терена. Главата му е сцепена, викната е полиция и линейка и се води разследване. Подобно нещо е повече от недопустимо и отвратително. Никога не трябва да се повтаря подоно нещо”, каза шефът на академията на Локомотив Ивайло Паргов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай