Петък,

8-годишно пострада при катастрофа до Нови Искър

От: Стандарт -
205
8-годишно пострада при катастрофа до Нови Искър
A
A
A

8-годишно дете е пострадало при катастрофа в близост до Нови Искър. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред журналисти, предаде "Фокус".

Министърът поясни, че детето е настанено ица в болнс травма на главата и на крака. Маринов  призова в есенно-зимния сезон децата да са облечени в по-светли дрехи и да имат светлоотразители.

"Въобще всички трябва да се замислим за нашето поведение на пътя. Това е задача, която не може да реши нито една институция. В понеделник ще имаме дебат по линия на пътната безопасност. Много идеи има. Голяма част от тях са приведени вече в действие, но в крайна сметка опираме до поведението на всеки един човек. От една страна държавата има лостовете със съответните санкции, но виждате 30 млн. лв. повече събрани. Резултатът - ще сме доволни, ако успеем да задържим броя на жертвите, както бяха миналата година. Всеки един живот е важен. Трябва да имаме самосъзнание да се движим нормалност", заяви министърът. Според него като че ли в България няма толерантност.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com