2-годишно дете загина в катастрофа

Сред ранените има още едно детенце на 6 месеца, жена е в много тежко състояние, други две са в болница

2-годишно дете загина в катастрофа | StandartNews.com

Тежка катастрофа е станала на пътя Искър-Долни Дъбник в района на 91 км, мъж и 2-годишно дете са загинали, съобщиха от ОД на МВР-Плевен.

Тежката катастрофа е станала днес към 13.15 часа. Ударили са се два леки автомобила - "Фолксваген“ и "Хонда“. На местопроизшествието незабавно са изпратени полицейски служители и автоексперт. Екип на РДБПЗН – Плевен е оказал съдействие за изваждане на пострадалите от огънатите ламарини.

При инцидента на място са загинали водачът на "Фолксваген“-а – 21-годишен и момиченце на 2 години, и двамата от град Искър. Тяхната спътничка – 27-годишна (от град Искър) е настанена за лечение в Плевенска болница в тежко здравословно състояние.

В автомобилът "Хонда“ са пътували две жени и момченце на 6 месеца, и тримата от село Галиче. След инцидента са транспортирани в ЦСМП – Плевен. 40-годишната водачка на автомобила има травми и фрактури, а другата пътничка – 21 годишна, е с леки наранявания. Момченцето има травми в областта на рамото. На място огледите продължават.

Променена е организацията на движението като моторните превозни средства се движат по маршрут Долни Дъбник, село Горни Дъбник през село Писарово за град Искър. Уведомена е Прокуратурата. 

На място има полиция, която разследва причините за ПТП-то. Движението в района е затруднено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай