Престижна награда за Медицински център “Афродита”

Пореден национален приз във витрината на най-големия регенеративен център у нас

Престижна награда за Медицински център “Афродита” | StandartNews.com

Пореден национален приз във витрината на най-големия регенеративен център у нас

В него процентът на успеваемост на живо родени деца е най-висок у нас

 

Пореден национален приз сложи във витрината си най-големият регенеративен център у нас - Медицински център "Афродита".

Директорът продажби за Южна България на Future Health и Медицински център "Афродита" - Фани Михайлова, получи Националната награда в категория здравеопазване "Бизнес растеж" - най-голям напредък в увеличаването на клиентите. Комитет на женски организации обяви, че наградата е 

признание за най-добрите грижи и услуги на световно ниво

Призът бе връчен от зам.-министъра на икономиката Ивайло Шотев по време на официална гала вечеря в х-л "Милениум". 

Фани Михайлова работи последните 10 години в МЦ Афродита и под нейното ръководство центърът стана избор на семействата, които имат нужда от пренатална медицина на високо ниво или искат да съхраняват стволови клетки в най-акредитираната банка в Европа - Future Health.

Future health е най-голямата тъканна банка във Великобритания и една от най-големите в света. Компанията се счита за символ на качество в сферата на стволовите клетки в световен мащаб. Тя е отличена и с награда - признание от кралица Елизабет II.

В момента Медицински център "Афродита" е смятан за един от най-големите регенеративни центрове на Балканите.

Клиниката има ексклузивни права да представлява една от най-големите генетични лаборатории в Европа - Eurofince-Genoma.

Освен тъканно банкиране и генетика, Медицински център "Афродита" има за цел да предоставя първокласна здравна грижа в сферата на репродуктивната медицина. 

Отличните постижения на компанията и налагането на 

иновации в лечението 

на репродуктивни проблеми, позволиха на МЦ "Афродита" да бъде един от най-добрите центрове за лечение на безплодие на Балканите. 

Според официалната статистика декларирана във Фонда за асистирана репродукция към Министерство на здравеопазването, в "Афродита" процентът на успеваемост на живо родени деца е над 42% за последните години. Това нарежда клиниката сред най-успешните в европейки мащаб.

Както всички носители на европейски награди в медицината, така и екипът на клиниката са хора, чиято професионална кариера е пример за преодоляване на предизвикателствата и постигане на успехи. Те са тези, които чрез усилия, решителност и творчество са спечелили заслужено признание. МЦ "Афродита" е еталон за това.

С модерен облик и две напълно акредитирани лаборатории в Англия и Швейцария Future Health разполага с изключителен екип от специалисти, които са специализирали в сферата на генетиката, съхранението на стволови клетки от кръвта и тъканта на пъпна връв, а също така и от млечен зъб.

Доверието и човечността са на първо място 

за екипа на МЦ "Афродита". Той успява да помогне на стотици семейства, които се нуждаят от най-съвременни лечения и технологии в медицинската област.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай