Нова зараза паникьоса Острова. Маскира се като Ковид

Разпространява се в САЩ

Нова зараза паникьоса Острова. Маскира се като Ковид | StandartNews.com

Жена от Великобритания с отрицателен тест за коронавирус твърди, че нейният лекар й е казал, че има нов „неидентифициран“ вирус, който продължава да я мъчи вече три седмици, пише Телеграф.

Тя също така твърди, че медицинският служител й е казал, че болестта се „разпространява“ в Съединените щати. Твърдението идва от потребителка на TikTok, която твърди, че имала симптоми на COVID заболяване, продължило три седмици.

Но когато си направила тест, който обаче се оказал отрицателен. Когато обаче отишла на лекар, тя разбрала, че никой не знае от какво е болна: „Мислех, че имам COVID – някоя от мутациите, които съществуват, но се оказа, че не е така. Бях при трима различни лекари, тествах се многократно. Първите двама лекари, при които отидох, не знаеха какво имам.

Те казаха: „Изглежда, че имате COVID, имате всички симптоми, но ние просто не знаем какво е. Третият лекар каза, че „нямаш COVID“. Имаш нов вирус, който се разпространява. Той обаче не знае какъв е той“, разказа жената.

Някои от потребителите на TikTok, които гледаха видеото споделиха, че имат същия проблем. „Бях с COVID-19 в края на декември и след това получих този мистериозен вирус, който продължи три седмици“ „Разболях се и имах треска, носът ми се запушваше и не можех да дишам“; „Това е истина, аз също бях болен през последната седмица, но тестът ми за COVID-19 беше отрицателен“, гласят част от коментарите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай