ИСУЛ е болница на годината на Наградите за бизнес и туризъм

Отличието се дава за грижата за най-малките

ИСУЛ е болница на годината на Наградите за бизнес и туризъм | StandartNews.com

УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ е болницата, която ще получи приза в категория "Медицина" на зимното издание Bright Awards Gala, което ще се проведе на 16 ноември в хотел "Маринела".

Наградата на сцената ще бъде връчена от адвокат Биляна Тончева на изпълнителния директор на лечебното заведение Любомир Пенев. Отличието се дава за грижата за най-малките - откриване на Детски хематологичен център и ремонт на УНГ отделението.

Победителите от още 12 категории ще получат своите статуетки, специално изработени за церемонията:

Строителство и инвестиции; Обзавеждане; Хотели и заведения; Старт-ъп; Право; Медицина; Образование; Красота и здраве; Мода; Архитектура и дизайн; Спорт и уелнес; Услуги.

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главен организатор на събитието е Балканска медийна асоциация, с подкрепата на Министерство на туризма и Народното събрание.

Церемонията се провежда в помощ на жени с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 дами имат нужда от инвитро процедури. Водеща ще е лицето на БНТ1 Йоанна Драгнева.

Winter Bright Awards се осъществява с медийната подкрепа на телевизиите България 24, Код Фешън и Евроком,  Българското Национално Радио, вестниците Стандарт, Труд, Телеграф, Марица, агенция Cross, онлайн медиите pik.bg, епицентър бг, blitz.bg, trafficnews.bg, woman.bg, столица.бг, liberta.bg, днес България, unicom.bg, черноморски фар, грамофона, actualno.com, bnews.bg, дромомания.бг, blife.bg, ivestbuild.bg, temida.tv, най-голямото ФБ списание HiLife във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай