Шефът на ВМА : С Лудогорец взехме мерки

На връщане от Италия делегацията на разградчани ще мине тест на летището

Шефът на ВМА : С Лудогорец взехме мерки | StandartNews.com

Генерал Венцислав Мутафчийски , който е началник на Военномедицинска  академия, и началник на новосформирания  кризисен щаб за работа срещу разпространението на коронавируса, каза важни неща относно пребиваването на "Лудогорец"  в Италия, съобщи NOVA.. 

Той заяви, че е разговарял  с изпълнителния директор на "Лудогорец" Ангел Петричев и са взети всички необходими мерки, за да може да се запази здравето на българската делегация по време на пребиваването в Италия.

Мутафчийски каза още, че в Милано няма висока опасност и именно поради тази причина от УЕФА са дали разрешение да се играе срещата. Въпреки това делегацията на "Лудогорец" ще мине тест още на летището при прибирането си в България. 

Генералът обаче е категоричен, че няма поводи за притеснение. "Говорих с изпълнителния директор на "Лудогорец" и обсъдихме някои мерки. Първо, те са съкратили максимално престоя си, което е добре.

Второ, има абсолютни рестрикции към футболистите да няма напускане на хотела и разкарване из града. Плюс това самият Милано не е чак толкова засегнат. Повече малките градове са засегнати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай