Събота,

Коцето обяви, че има странен симптом

От: стандарт -
101
Коцето обяви, че има странен симптом
A
A
A

 

Много е коварна болестта! Кокали, мускули болят, губиш обоняние, след малко започва да те тресе. Това заяви за Нова тв Константин, който. Както онзи ден стана ясно, певецът е заразен с коронавирус, а освен него и родителите му са положителни, като баща му е във влошено състояние в болница.

"Пия витамини, пия антибиотици. Много хора ме питат как си. Като изключим, че на дискотеката сме били кепенците, толкова хора са навън и не могат да си обслужват кредитите и да си хранят децата, няма концертна дейност, няма никакви доходи никъде, аз и родителите ми сме болни от най-коварния бич на планетата, съм добре", каза певецът.

"Аз съм не толкова млад, но имам силен организъм, калявал ме е нощем на ред участия. Срещал съм много хора, които ъпдейтват имунната ми система. Надявам се обаче родителите ми да са добре. Днес съм с половин усмивка и усещам, че имам чувството за майтап, и мога да съм това, което съм си аз, защото вчера бях посърнал отвсякъде", добави Константин.

Той има и много странен симптом на коронавирус, който до момента не е бил споделян от някого. "Около 30 кв. см. под гърдите кожата на корема ми е свръх чувствителна, все едно съм изгорял на солариум. Изпитвам много странни неща". "Иначе нямам обоняние. Ако някой се изпусне до мен, няма да разбера. Иначе други неща като киселина, сол и пр. са си както преди", каза още певецът.

Запитан какво би казал на хората, които се съмняват в наличието на коронавирус, Коцето заяви: "Абсолютно да не се съмняват! Да спазваме абсолютно всички мерки, рестрикции и правила и да си носим маските. Просто трябва да обичаме и нас, и близкия човек. Болестта съществува, аз винаги съм го вярвал и съм знаел, че е така. Исках да видя кога ще дойде моят ред - ето и аз съм в плен на COVID-19".

 

 

 


Всички новини от категория Заразата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com