Уникум! Как погребаха руски войник, убил майка си

Който е загинал във войната с Укайна

Уникум! Как погребаха руски войник, убил майка си | StandartNews.com

С военни почести беше погребан в руския град Серов, Свердловска област, 46-годишният боец ​​от частната военна компания "Вагнер" Сергей Молодцов. Бившият затворник е загинал по време на сраженията в Украйна.

Това съобщава E1.ru с позоваване на администрацията на градския окръг. Смущаващото е, че сред своите земляци и роднини Сергей е известен с това, че е пребил до смърт майка си, за което е получил през 2017 г. присъда от 11,5 години.

Молодцов обаче се е възползвал от възможността да напусне затвора, подписвайки договор за 6-месечна служба в редиците на ЧВК "Вагнер", която е най-боеспособната част от руските войски, които се бият в Украйна.

На церемонията в Серов ковчегът на загиналия войник е носен от военни, а ветерани са казали похвални думи за Молодцов. Според тях загиналият е проявил мъжество и героизъм.

Сергей е убил собствената си възрастна майка в нетрезво състояние. Съобщава се, че той е нанесъл най-малко шест удара с ръце и крака по главата, тялото и крайниците на пенсионерката. Синът отрече вината си на процеса с аргумента, че самата жена случайно е паднала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай