Събота,

Разкритие на Киев! Двойник на Путин посетил Украйна

От: Иван Ангелов -
1565
Разкритие на Киев! Двойник на Путин посетил Украйна
A
A
A

Властите в Киев поставят под съмнение съобщенията на Кремъл, че руският президент Владимир Путин неотдавна отново е пътувал до зоната на конфликта в Украйна, като твърдят, че визитата е била извършена от двойник, предаде ДПА.

"Това не беше истинският Путин", заяви вчера по телевизията секретарят на Съвета за национална сигурност на Украйна Олексий Данилов, без да посочва доказателства. "За да говориш с истинския Путин, трябва да се самоизолираш за 10 до 14 дни", добави той.

Според изявление на Кремъл от вторник руският президент отново е пътувал до зоната на военните действия в Украйна, като се е срещнал с руски войници, сражаващи се в областите Херсон и Луганск, както и с високопоставени офицери. Това бе втората информация за пътуване на Путин до зоната на военните действия, откакто той нареди нахлуването в Украйна на 24 февруари 2022 година, посочва ДПА.

Кремъл публикува и кратко видео, на което се вижда как Путин слиза от хеликоптер и се ръкува с униформени.

Според Данилов обаче човекът, видян в Херсон, е бил "обикновен двойник, каквито, както знаем, има няколко". Украинският служител по сигурността нарече Путин "уплашен човек" и заяви, че идеята той да е решил да посети фронта е просто невъзможна.

Според Данилов украинският президент Володимир Зеленски, който във вторник посети град Авдеевка в Източна Украйна, е "пълна противоположност" на Путин, тъй като многократно е посещавал зоната на военните действия. "Това е разликата с бункерния дядо Путин, който скоро ще се плаши от себе си", заяви Данилов.


Всички новини от категория Войната в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com