Сряда,

Плевнелиев разкри тайния план на Путин. Един олигарх загрява

От: СТАНДАРТ -
2456
Плевнелиев разкри тайния план на Путин. Един олигарх загрява
A
A
A

Росен Плевнелиев разкри тайния план на Владимир Путин за Украйна. Президентът (2012-2017 г.) съобщи, че вчера е разговарял с Виктор Юшченко, президент на Украйна 2005 – 2010 г., който му е съобщил сценария на Путин да инсталира свой марионетен режим, т.е. президент в Украйна. Името на бъдещия президент на Украйна е Виктор Медведчук – това е украински олигарх, близък приятел на Путин, на когото руснаците преди години спретнаха политическа партия и три телевизионни канала, които денонощно бълваха руската пропаганда, каза Плевнелиев в студиото на bTV. По думите му начинът, по който руснаците действат по нищо не се различава от това, което се е случило на 9 септември 1944 г. в България.

„Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти. Готви се геноцид. Ръцете на Путин са изцапани с кръвта на невинни граждани, но се готви още по-голямо престъпление“, заяви още Плевнелиев.

Той допълни, че Путин има силна армия, има ракети, той може да получи, каквото иска, но няма да спечели сърцата на украинците, няма да спечели тази война дългосрочно.


Всички новини от категория Войната в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com