Кървава нощ в Украйна след руска ракетна атака, Зеленски е бесен

При ракетната атака са били нанесени щети на около 60 апартамента и 50 автомобила

Кървава нощ в Украйна след руска ракетна атака, Зеленски е бесен | StandartNews.com

Трима души бяха убити при руска ракетна атака тази нощ, при която бе поразена жилищна сграда в украинския град Лвов, съобщи кметът на града Андрий Садови, цитиран от Ройтерс.

"Трима души бяха убити", се казва в публикация на Садови в Телеграм.

В изявлението на кмета се посочва още, че при ракетната атака са били нанесени щети на около 60 апартамента и 50 автомобила.

В по-ранна публикация Садови заяви, че при нападението са ранени осем души. Понастоящем не е ясно дали тримата загинали са трима от осмината ранени, за които съобщи по-рано кметът на Лвов.

Междувременно президентът Володимир Зеленски обеща „осезаем отговор“ на руския ракетен удар по жилищен блок в град Лвов, Западна Украйна, при който по обновени данни, съобщени от украинския вътрешен министър Игор Клименко, са загинали четирима души, предаде Франс прес.

„Последствията от среднощната атака на руските терористи“, заяви той в публикация в социалната мрежа Телеграм, прдидружена от видео, показващо разрушена сграда. „За съжаление, има загинали и ранени. Определено ще има отговор на действията на врага. И то осезаем.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай