Гореща прогноза за войната от проф. Витанов

Прогнозата за загубите на украинската армия през втория месец на юруша си се изпълнява

Гореща прогноза за войната от проф. Витанов | StandartNews.com

Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с политиката у нас и военните действия в Украйна към 19 юни, пише Блиц. Ето какво написа анализаторът в личния си профил във Фейсбук: 

Кратка информация за политиката и войната за 19 юни 2023 г.

Българската политика

На сцената: Кукленото шоу. Днес мисля да ви оставя да си го погледате малко. Знаете вече – причината за сценките е ориентацията на актьорите. И защото не си я контролират сами, се въртят като пумпали. Откъдето произлиза и Кукленото шоу. Гледайте.

Зад кулисите

Битката на клановете, резултираща в главохвърчене. Това ви е прогнозирано това и гледате. Единият клан си сложи и.д. главен прокурор. Други кланове са извадили саби да му режат главата. Битката е кой ще отреже главата на правосъдието, а не дали ще има ефективно правосъдие в държавата. Скоро няма да има. Няма да ви пиша, че никога няма да има, за де не хвръкне главата и на надеждата ви. Гледайте.

Отиваме към войната

Войната си върви според прогнозата. Днес е ден 39 от Големият юруш. Ден 8-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 88 квадратни километра. Такова няма, следователно Големият юруш още е в запек. Не е пробита дори първата руска отбранителна линия.

Очаквах повече от украинската армия. На приказки – аслани, на дела -..., да не ви пиша какво. Гледате ли как системата „Таракан“ гърми като срещне плътни отбранителни линии. Ето, пред очите ви е – гледайте.

Прогнозата за загубите на украинската армия през втория месец на юруша си се изпълнява, че и преизпълнява. Знаете – тя беше – 30 000 човека безвъзвратни загуби, 150 танка, 150 оръдия и 300 бронирани машини. В Запорожие действа нова месомелачка, ще я наречем Запорожската месомелачка. Безвъзвратните загуби на украинската армия са над 1000 човека на ден.

Поради ефективната отбрана, съотношението на загубите на украинците към тази на руснаците расте бързо. В момента е прехвърлило 4:1, отива на 5:1 и тенденцията е да се увеличава бързо в посока 6:1, 7:1 и тъй нататък. Причина – украинската техника се унищожава в големи количества и украинците хвърлят щурмове на пушечното месо към руските позиции и това пушечно месо се прави на кайма от руската артилерия. Хич и не се съмнявам, че прогнозата ми за унищожаването на украинска техника за втория месец на юруща ще се изпълни. Минала е една седмица, а над половината бройки вече са унищожени.

Пропагандата е такава, каквота съм ви я описал – идиотски аматьорска. Всички руски ракети били свалени. Ами да, свалени са от небето върху украински военни обекти. Имаме тотално нарушение на принципа на Бисмарк за пропагандата, който казва: Не ги лъжи, казвай им истината. Може да не им казваш цялата истина, но не бива да ги лъжеш. Защото лъжите излизат наяве. Залужний и Буданов не са се появявали от сума време. Къде ли са? Някой ще каже ли истината или ще си го караме както досега. Май ще си го караме както досега. Ами добре.

Нашите премъдри юнаци отново си купуват фабрика на 8-ми септември 1944 година. Бутат се между атовете. Щото щели да участват във възстановяването. Във възстановявянето на какво, да попитам? Помните ли какво стана в Ирак. Натискахме се на молядругарката да ни набута там, щото сме отличници. Набута ни, войници пратихме и жертви дадохме. Щото щяхме да участваме във възстановяването.

После, чуждите фирми лапнаха поръчките, а ние трябваше на всичко отгоре да опростим ираксите дългове. Велика победа, велико участие във въстановяването. И сега ни чака същого. Американците откога си сключиха кантрактите за действие в каквото остане от Украйна. Ние пак се тикаме на молядругарката да ни прати да ни наритат. И пак – речи за дълга, солидарността и безкористността. О-о-о-о, да, да, длъжни сме да се натискаме на молядругарката, за да може солидарно да ни прати да ни наритат безкористно.

А в туй време американските компании си сключват контрактите. Нали помните Великата доктрина: намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка. Е, да рапортуваме: глупак намерен, интересите се реализират безплатно, щото са за сметката на глупака, когото милваме па главичката и му шушнем, колко е безкористен. Накрая ще го наритаме ще го накараме да опрости каквото може да опрости и ще го пратим да си ходи.

А, да-а-а-а и де не забравим: украинското пушечно месо се изчерпва с бързи темпове. Да се подтогвят речите за дълга, солидарността и бизкористността, с които да се оправдава изпращането на чуждоземно пушечно месо на територията на Украйна. Реви магаре, пак ще те наритат атовете.

Нашенската юрдеч? Промяна в ориентационните вектори няма – Витанов грозен, Витанов – глупав, Витанов – нищо не разбира. Шараноюрдек – умен, шараноюрдек – красив, шараноюрдек – разбира от всичко. Е, добре, крякайте си. Важното за Витанов е да си отработи методологията и пред очите на целия народ, тази методология става все по-добра.

Прогнозата за Големия юруш ви беше направена отдавна, беше ви прогнозирано, че той ще запече. Бяха ви дадени и числа за украинските загуби, които за първия месец се изпълниха доста добре. Виждате, какво е разликата между акула и риба-юрдек. Акулата си ловува, рибата-юрдек си кряка колко лоша е акулата и как всички не трябва да гледат какво прави акулата, а как юрдечи рибата-юрдек, защото юдеченето било важно, а не ловът. А акулата казва – гледайте каквото си искате – и си продължава лова.

Накрая, я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 329 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 433 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай