Гадателката на Берлускони отсече! Съдбата на Путин и Зеленски

Кога ще приключи войната

Гадателката на Берлускони отсече! Съдбата на Путин и Зеленски | StandartNews.com

Гадателката на покойния Силвио Берлускони Теодора Стефанова даде своята прогноза за войната в Украйна.

„Тя ще приключи, но ще ескалира напрежението, тъй като ще се говори за разширяване, а след това и за ядрена война. Хората не трябва да имат това притеснение. Когато започне да ескалира напрежението следващите месеци, ще се обединят всички. Путин ще бъде предаден от своите генерали. При Зеленски също ще има предателства. Но всичко това ще приключи догодина. Ще се изпробват и нови оръжия. Но обединението ще е от G-20, ООН, НАТО, Америка, Израел, папата - всички от най-важните, а Китай ще приключи тая война като обединител”, пророкува ясновидката пред "Телеграф".

След това, по думите й, ще има големи промени, като в Русия ще настъпи революционно трансформиране и „на политиката, на всичко”. Но това няма да стане от днес за утре. По-голямата част на Украйна отива в Европа и към НАТО. По-малката отива към Русия. Важното е, че икономическата война ще продължи, но поне бомбите ще бъдат спрени.

За сметка на това Стефанова предвижда други конфликти, към които трябва да бъдем много внимателни - Албания, Косово, Израел и Палестина, Индия и Кашмир, в Сирия, в Нигер и Западна Африка. Има напрежения и конфликти, но не означава, че ще стигнем до голяма война, обобщава тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай