Изживяването "Елените"

Изживяването "Елените" | StandartNews.com

Всеки се завръща в райското кътче

Човек може да се влюби в Елените за цял живот! Райското кътче от Българското Черноморие сякаш е създадено, за да предлага уют и спокойствие и да зарежда с позитивна енергия. Затова и никак не е случайно, че ваканционно селище Елените е едно от най-предпочитаните места за почивка на цялото семейство както сред българските туристи, така и сред чуждестранните. Ако имаше официална статистика, тя несъмнено щеше да покаже едно: който веднъж е летувал тук, винаги иска да се върне след време и дори препоръчва Елените на всичките си приятели и познати. И това е напълно разбираемо.

Ваканционно селище Елените е единственият български черноморски курорт, който е с изцяло южно изложение. Тук Стара планина се среща с Черно море, създавайки уникално природно съчетание, което не може да бъде открито никъде другаде у нас. Човек може да разпредели времето си между морето и планината и да прекарва утрините си на плажа, а следобед сред прохладата на природата, която се намира съвсем наблизо и е запазена в цялата си красота.
Хотелите могат да задоволят и най-претенциозните вкусове - от четиризвездните "Роял Парк", "Андалусия", "Атриум" и "Роял Бей" до петзвездната перла "Роял Касъл", тук има за всекиго по нещо. В никакъв случай не бива да забравяме и четиризвездните вили "Елените", които предлагат домашен уют за цялото семейство на изключителни цени.
Всеки един от хотелите е забележителен, но нищо не може да се сравни с изживяването, наречено "Роял Касъл". Да, точно така - "изживяване" е правилната дума. Защото "Роял Касъл" не е просто хотел, а дизайнерско бижу, което предлага уникални за България лукс и атмосфера, която сякаш е излязла от приказките. Сигурни сме, че когато го посетите за първи път, изобщо няма да искате да си тръгнете. Хотелът придава изключителен престиж на хотелиерството в България и е истинска забележителност във всеки смисъл на думата. С едно посещение обаче няма да може да се насладите на всички скрити приключения, които предлагат тук. Освен с множеството двойни стаи, джуниър суитовете и апартаментите с изглед към морето, "Роял Касъл" очарова и с четири VIP апартамента, като всеки от тях е обзаведен в различен уникален стил - "Кънтри", "Сафари", "Холивуд", "Зодиак". Обаче знайте - ако отседнете в един от тях, има голям шанс да не излезете от него до края на престоя си в Елените и изобщо да забравите за действителността. В "Зодиак" например може наистина да се изгубите. Апартаментът е разположен на два етажа, има уютна дневна с камина, обособена зона за хранене, специална зона за релаксация с джакузи и сауна. За 3D телевизията, DVD плеъра и безжичния интернет едва ли има смисъл да споменаваме.

Възможностите за приятно прекарване на времето във ваканционно селище Елените са безброй. Тук всеки може да намери нещо както за себе си, така и за всички членове от семейството си. Така всеки успява активно да отдъхне и да използва пълноценно всеки час от така чаканата и бленувана годишна отпуска. Няма защо изобщо да се притеснявате, че трябва постоянно да се грижите за децата си. Просто може да ги оставите в компанията на опитните аниматори, които ще им предложат различни игри и приключения.

Ако си падате по спорта, ваканционно селище Елените отново е правилното място за вас. Комплексът предлага чудесни възможности за активна ваканция чрез разнообразни дисциплини и занимания. Фитнес залите в различните хотели са с най-модерно оборудване и инструктори на световно ниво. Тенис кортът и скуош залата са на разположение през целия ден, а може да избирате още между футбол, волейбол, пинг-понг, боулинг, мини голф и много други. Децата също могат да бъдат записани за спортни занятия и да получат първите си уроци под вещото ръководство на невероятни професионалисти.

Забавление за цялото семейство предлага и аквапаркът, който няма почивен ден и, както обичат с усмивка да казват от персонала там, "нито един недоволен посетител." Същото с пълна сила може да се твърди и за спа центровете и зоните за релакс в комплекса. Истинската перла тук отново e спа и уелнес центърът на "Роял Касъл". За освобождаване от стреса и напрежението релакс зоната включва различни видове душове, турска баня, парна баня, сауна, руска баня. Може да се възползвате и от различните специални релаксиращи спа ритуали със зелена глина и водорасли, лечебни масажи, процедури за подмладяване, хидратация и възстановяване. Те ще променят не само начина, по който изглеждате, но и самочувствието ви - ще бъдете по-освободени, по-свежи и по-млади! А като се върнете в града, винаги ще може да разкажете за преживяването и да обясните на всичките си приятели и познати, че сте си правили романтично джакузи с хайвер за вана и венчелистчета от роза La Ric. Толкова шик звучи, че всички ще ви завидят!
Изживейте своята приказка в Елените - черноморския курорт, в който се съчетават по уникален начин красотата на българската природа и туристическа база на световно ниво. Всеки, който посети това райско кътче за първи път, се влюбва за цял живот!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай