Джетове хвърчат бясно край Приморско

Джетове хвърчат бясно край Приморско  | StandartNews.com

Бургас. Фенове на високите скорости и водните атракции ще фучат с джетове край Приморско тази събота. Най-големите майстори ще премерят сили в тазгодишния Jet ski шампионат. Надпреварата започва в 11 часа на плаж "Перла" край Приморско. Морето ще почернее от скоростни водни мотори, обещават организаторите.

Състезанието обещава да бъде зрелищно и да събере фенове от цяла България. Всички туристи, които пожелаят, могат също да участват в шампионата, ако се запишат предварително.

Състезателите ще премерят сили в три категории като в последния кръг ще трябва да покажат виртуозни умения да управляват джетовете прави. Най-добрите и най-бързите ще си тръгнат със специални награди, а за всички зрители, които ще наблюдават гонките в морето, е организиран концерт на групата "Ice cream".

Подобно състезание с джетове се организира за първи път по Южното Черноморие и се очаква интересът да бъде голям. За безопасността на плажуващите районът, в който ще се провежда надпреварата, ще бъде отцепен с коридори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай