Защо си струва да купувате от български производители и колко енергия е нужна, за да са конкурентоспособни

За да могат българските компании да са конкурентни, трябва да обърнат конкретно внимание на определени неписани правила

Защо си струва да купувате от български производители и колко енергия е нужна, за да са конкурентоспособни | StandartNews.com

Едва ли всички се замисляме по този въпрос и в тази връзка бихме искали да насочим вниманието на нашите читатели с цел да подпомогнем избора на всеки, който е потребител на родния пазар.

Като начало ще отправим поглед към нужните опции, които трябва да притежава всяка фирма, за да се стои добре пред всички външни конкуренти.

Имиджът на компанията се състои от много елементи, от привидни дреболии като единен външен вид на изпратените печатни форми, формуляри и имейли, през съдържанието и вида на рекламите, адресирани до клиентите, до декора на сградите или дори техния архитектурен дизайн. 

Въпреки че всички тези области никога не са толкова важни, колкото предлаганите услуги или продаваните продукти, те са много важни за начина, по който потенциалните клиенти възприемат компанията. Чрез правилно съставяне на набор от методи, използвани в дейностите за изграждане на имидж, можете да увеличите продажбите, да подпомогнете изграждането на репутация и да увеличите идентификацията на служителите с компанията. Особено интересно и лансирано е твърдението, че трябва да се купува от Български производител, което не е случайно. Малко хора се замислят защо това е така. За това ние искаме да отправим малко индикации в тази насока.

Една от причините е, че вложените средства при покупки от текстилни фабрики или фирми, български производители на дрехи и на всичко от луксозно трико или просто малки ателиета, отиват директно по предназначение, а именно плащат се по-високи заплати и премии, което подпомага Българската икономика и задържане на българите в страната ни.

За да могат българските компании да са конкурентни, трябва да обърнат конкретно внимание на определени неписани правила, с които да съхранят имидж.

Дейностите на всяка компания са не само въпроси, свързани с качеството на продуктите и услугите, които предоставя, степента, в която те отговарят на нуждите на клиентите и грижата за клиентите по време и след процеса на продажба, но и всички въпроси, свързани с рекламни и маркетингови дейности . Хората, използващи офертата на компанията, създават собствена представа за нейните компетенции, силни страни и доставени стойности, свързани с оценката на направената покупка и цялото сътрудничество, базирано на много елементи. Един от по-ефективните методи, които можете да използвате, е да изберете униформено и атрактивно работно облекло. Нека да разберем защо е важно и да видим какви ефекти може да има. Пълният им спектър е много сложен и включва области като продукта или услугата и съпътстващите ги допълнителни материали (опаковки, ръководства или приложени брошури, обяснения и дадена точна информация), вида и усещането на мястото на продажба (дизайна на седалището на фирмата, нейните клонове или търговски обекти, цветово и стилово единно вътрешно оформление), рекламни материали (дизайн на уебсайтове, реклами, плакати, папки, информация за клиенти, промоции).

За една текстилна фабрика и производство на дрехи, много е важно качеството на платовете, от които се произвеждат различни артикули от трико като рокли, туники, блузи,  продукти от сатен и други.

Екипът на фирма Евиза, базирана в България, от години създава продукти, които осигуряват комфорт, елегантност и разнообразие.

Ние сме български производител, който се стреми да бъде в крак с времето. Ние се фокусираме върху уникален дизайн и вечна кройка. Благодарение на използването на съвременни производствени техники, ние предоставяме специализирани облекла, изработени с най-висока точност и в пълно съответствие със спецификацията на поръчката на клиента.

Качество, което върви ръка за ръка с издръжливост е най-търсения резултат от всеки, който създава качествен бизнес.

Ние адаптираме произведеното облекло към изискванията на дадена професионална група и естеството на работата, извършвана от нейните членове. Ние се грижим за всеки детайл на предлаганите облекла - от кройката, през материалите, до аксесоарите и начина им на предлагане. Ние си сътрудничим с признати производители на технически материали, благодарение на което нашите облекла гарантират функционалност и надеждност при употреба. Нашите ресурси ни карат смело да поемаме нови предизвикателства. Създаваме продукти, отговарящи на индивидуалните изисквания на клиента. Позволете ни да проектираме вашите дрехи и да ги ушием с най-добро качество.

Бутикови или онлайн продажби, какви съвети сме следвали и как сме развивали действията, в зависимост от промените.

Не е необходимо да наемате място, където ще продавате текстила си. На определен етап от развитието на компанията това със сигурност е добро решение, но не е задължително да започвате с него. Ако искате да персонализирате вашите проекти, търсите директен контакт с вашия получател, бюджетът ви предполага създаването на работилница, където можете да създавате проекти и да ги продавате, това със сигурност е изгодно решение. Ако обаче сте собственик на онлайн магазин или продавате текстил и току-що планирате да отворите стационарен магазин, първоначално можете да продавате дрехите си само онлайн. Всичко, от което се нуждаете, е добра, професионална фотосесия и подробно описание на продукта, което ще позволи на вашите клиенти да решат да купят. В такъв случай, не е нужно да се притеснявате за съхранението на дрехите и тяхното разпространение, защото можете да съхранявате минимални количества. Не желаете да инвестирате твърде много в поддържане на собствен склад, изберете ефективен и удобен процес за поръчка и доставка на вашите продукти - можете да се насочите към дропшипинг партньори.

Сега помислете и за срокове, правила и отговорности къмклинетите и как ще им изпратите покупките по куриер. Транспортната опаковка, начинът на опаковане е важен за имиджа на компанията и изгражда чувство за връзка с клиента. Наистина е приятно да прочетете кратка бележка, прикрепена към закупената дреха у дома, или поне да видите собственоръчно подписаните признания от дизайнера. Опаковката също е форма на промоция, подчертайте предимствата на вашата марка с няколко лозунга върху опаковката или кутията, поставете вашето лого и марка върху тях - продуктите, поднасяни във този вид ще направят добра реклама.

Така всеки, който веднъж се насочи към българското, ще му остане добър спомен и ще продължи да уважава всеки артикул от български производители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай