Четвъртък,

За девети път: A1 е любима марка на българите в сектор „Телекомуникации и интернет“

От: Стандарт -
805
За девети път: A1 е любима марка на българите в сектор „Телекомуникации и интернет“
A
A
A

A1 България е бранд №1 у нас в сектор „Телекомуникации и интернет“. Това показват резултатите от единствената по рода си потребителска класация у нас – „Любимите марки“. Това е четвърто поредно отличие за компанията и общо девето в цялата история на надпреварата.

Тя протече в три кръга, в хода на които потребителите можеха да дадат предпочитанието си за различни компании, работещи на българския пазар. В хода на всички гласувания подкрепата за A1 беше силна и постоянна, като в последния кръг телекомът получи над 4000 гласа и запази близо 10% преднина пред втория в класацията.

„Отличието „Любима марка“ е най-високата оценка за работата на всички ни в A1. Най-високата, защото е дадена от хиляди потребители, които познават и използват нашите услуги на всекидневна база. Да си победител в подобна класация за поредна година също така задължава: трябва да надскочиш постигнатото по-рано – макар да е било най-доброто в България. Именно това и правим – с нашата призната от потребителите 5G ULTRA мрежа, но и с богатата гама от ICT услуги, с които сме в помощ на бизнеса“, коментира директорът „Корпоративни комуникации“ в A1 България Илияна Захариева.

Общо близо 45 000 души се включиха в гласуванията, които бяха в 43 категории.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички