Yettel предлага 200 лева отстъпка за iPhone 13 в онлайн магазина си

Моделът идва и с 3 години безплатна гаранция

Yettel предлага 200 лева отстъпка за iPhone 13 в онлайн магазина си | StandartNews.com
  • Моделът идва и с 3 години безплатна гаранция

До края на февруари Yettel предлага 200 лв. отстъпка за iPhone 13 със 128GB вградена памет ексклузивно в своя онлайн магазин. След като в началото на месеца телекомът стана първият в България, който удължи стандартния гаранционен срок от 2 на 3 години, сега почитателите на Apple могат да се възползват от новата политика, като грабнат един от най-успешните смартфони на компанията за себе си или за любим човек. Закъснелите с подаръците в месеца на любовта имат време до 28 февруари да вземат iPhone 13 128GB в разнообразни цветове на цена, която пада от 1219,99 лв. на 1019,99 лв. в брой или на лизинг за 50,99 лв. вместо за 60,99 лв. за 24 месеца с план Total Unlimited 59,99 и договор за 2 години.

iPhone 13 беше представен през есента на 2021 година, задвижван от най-мощния до момента процесор A15 Bionic. Доказалият се във времето чип позволи на Apple да го използва и в част от следващото поколение смартфони на компанията и в момента той е напълно актуален на технологичния пазар. Моделът може да се похвали още със Super Retina XDR OLED дисплей с красив външен вид, допълнен от издръжлив дизайн и IP68 рейтинг за прахо- и водоустойчивост. Смартфонът има усъвършенствана система с двойна камера, която включва два 12MP широкоъгълни  обектива с ƒ/2.4 и ƒ/1.6 бленда. Разполага с подобрен автофокус чрез технологията на Apple Focus Pixels, Brighter True Tone светкавица със Slow Sync и може да извършва 4K видеозапис. iPhone 13 има и 12MP селфи камера със специален биометричен сензор, който подпомага FaceID системата за отключване на устройството чрез разпознаване на лицето, а сред плюсовете на модела е и MagSafe безжично зареждане.

Специално за почитателите на онлайн пазаруването всеки месец операторът предлага различна ексклузивна оферта в своя дигитален магазин. Там потребителите могат да открият богат каталог от продукти и услуги, да се възползват от отстъпки и разнообразни промоции и да пазаруват с безплатна доставка на територията на цялата страна.

Повече информация за онлайн офертата на Yettel може да бъде намерена тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай