WhatsApp вече ви позволява да влизате в профила си на до четири устройства едновременно

Режимът Companion дава възможност за използване на един акаунт в WhatsApp на различни устройства с една и съща операционна система

WhatsApp вече ви позволява да влизате в профила си на до четири устройства едновременно | StandartNews.com

Преди около година беше съобщено, че разработчиците на WhatsApp планират да интегрират в месинджъра режим "Companion", който ще позволи използването на един акаунт на различни устройства. Сега стана ясно, че режимът е наличен в бета версията на WhatsApp 2.23.8.2 за устройства с Android.

Режимът Companion дава възможност за използване на един акаунт в WhatsApp на различни устройства с една и съща операционна система. Това може да бъде полезно за хората, които използват няколко смартфона или таблета в допълнение към основния си смартфон, за да взаимодействат с услугата. Към един акаунт могат да бъдат свързани до четири устройства.

Благодарение на режима Companion потребителят може лесно да използва един акаунт на различни устройства. Всички чатове ще се синхронизират автоматично между свързаните устройства. Тъй като споменатото нововъведение засега е налично само в бета версията на WhatsApp, е трудно да се каже кога режимът Companion може да стане публично достъпен. Не е известно и кога разработчиците планират да пуснат подобна функция във версията на приложението за iOS.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай